Odd Magne Frøland Soini 

Kort og godt

 

Jeg er ekspert i å prokrastinere og distrahere meg selv fra alt jeg burde gjøre. Snart skal jeg bli ekspert på det motsatte. Dette er noe av det som interesserer meg mest, så jeg kommer i stor grad til å skrive om temaet. Har også andre interesser som sikkert kommer her. Er spesielt god på rettskrivning. Når jeg nå, noen måneder senere, skal oppdatere dette, merker jeg at jeg begynner å bli mer og mer ekspert på å prokrastinere mindre og i større og større grad fjerne distraksjoner. Jeg har allerede sluttet med nikotin og koffein har jeg redusert med 90%. Hva blir det neste?

Jeg tenker at tiden er inne for å begynne å dele av meg selv, da jeg liker å tro at jeg har noe å bidra med her i verden. Jo mer jeg deler, jo mer vil du se at jeg faktisk ikke er helt borte vekk, og at du kanskje kan ha nytte av alt det tullet jeg deler.

Interessert i filmer, bøker, mindfulness, prokrastinering, psykologi, helse, tanker, refleksjoner, perspektiv, humor, tegneserier, kosthold, sosiale medier, kultur og ukultur, motivasjon og inspirasjon, språk, politikk og mye mer. Mye, mye mer!

Jeg liker ikke koriander, men er grenseløst fascinert av det menneskelige sinnet og hva som får oss til å gjøre og tenke som vi gjør.